Belediye'den spora destek

Belediye

Kırıkkale Belediye Meclisi Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın başkanlığında toplandı. Toplantıya Meclis üyelerinin büyük bir çoğunluğu katıldı.

SENTETİK ÇİM SAHA
4 maddenin görüşüldüğü gündemde öncelikle 2013 Mali Yılı Kesin Hesabının Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşüldü. Komisyonun raporunu Meclis Üyesi Mehmet Mertcan okudu. Rapor Meclis üyelerince kabul edildi. Daha sonra Kırıkkale Belediyesi mülkiyetinde bulunan Celal Bayar Parkı yakınında ki 17.287 metrekarelik alana sentetik çim saha yapılması şartıyla Spor Genel Müdürlüğüne tahsisi görüşüldü. Meclis toplantısında hazır bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü Meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu.

10 YIL TAHSİS EDİLDİ
Ünlü daha önce de Yahşihan ilçesine böyle bir kompleksin yapıldığını belirterek Kırıkkale’nin yeni bir tesise kavuşacağını, inşaatın 1 yıl süreceğini ve yapım bedelinin tamamının Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca karşılanacağını kaydetti. Ardından oylamaya geçildi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı teklifte süre bulunmadığını belirterek 10 yıl süre ile tahsis edilmesini önerdi. Başkan Saygılı’nın önerisi oy birliği ile kabul edildi. Böylece Kırıkkale sentetik yüzeyli çim futbol sahası kazanmış oldu. Gündemde daha sonra kredilerle ilgili maddeler görüşüldü ve oybirliği ile kabul edildi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ